Nakon prve runde zatvorenog beta testiranja za Call of Duty: Black Ops 4 koje se održalo proteklog vikenda, vrijeme je za novu rundu koja će se održati od 10. do 13. kolovoza, odnosno ovaj vikend.

Nakon što ugrabite jedan od naših kodova trebat ćete ga aktivirati na službenim stranicama igre te izabrati platformu nakon čega ćete dobiti token kojim ćete preko digitalnih dućana vaše platforme pokrenuti preuzimanje bete. Za sve nejasnoće slobodno bacite pogled ovdje!

Ukoliko se pitate što točno trebate učiniti kako biste dobili kod za CoD (hehe) i pridružili nam se u igranju ovog vikenda, ne brinite jer je postupak jednostavan i bezbolan! Prvih 150 sretnika/ca koji nam pošalju email naslova “Reboot – daj kod za CoD, znam da imaš #BlackOps4” na adresu rebootcast@reboot.hr bit će nagrađeni. Također, očekujemo da u sadržaju maila napišete “Hvala Sancta Domenica. Hvala Activision. Hvala Reboot. Svi ste super i uljepšali ste mi dan!”

151 pošiljatelju poslat ćemo personaliziranu odbijenicu u kojoj izražavamo žaljenje zbog nedostatka brzine u slanju maila!

Sretno svima!