Što ste sve spremni napraviti za svoju obitelj, pitanje je koje Sega postavlja igračima koji planiraju zaigrati igru koja će završiti priču koja je započela 2006. godine. Yakuza 6: The Song of Life je igra u kojoj je opet Kazuma Kiryu, jedan od posljednjih legendarnih yakuza, u glavnoj ulozi, a još jednom mora pokušati riješiti situacije zbog kojih bi “manje sposobni ljudi samo pokleknuli”. U ovom nastavku glavni junak ima 48 godina i posvojenu obitelj o kojoj se mora brinuti, a vi ćete mu pomoći da dođe do kraja svojeg putovanja.

Ova je igra izašla u Japanu početkom prosinca prošle godine, dok su kritičari na zapadu dobili pristup igri mnogo ranije od samih igrača zbog čega su, veoma dobre, recenzije već neko vrijeme dostupne. Od danas u akciju mogu uskočiti svi igrači na zapadu, bilo da su se odlučili za digitalne ili fizičke kopije igre.

Yakuza 6: The Song of Life je, kao i ostatak serijala, ekskluzivan za Sonyjeve konzole – u ovom slučaju za PlayStation 4 i PlayStation 4 Pro. Svima kojima treba podsjetnik o tome što se događalo posljednjih dvanaest godina Sega upućuje na Yakuza Experience portal, a ako vam trebaju samo osnovne informacije posjetite službene stranice. Oni koji žele kupiti digitalnu verziju igre, mogu je pronaći u PSN trgovini gdje se prodaje po cijeni od 449 kuna, a prije kupovine možete isprobati i demo.