Novi Reboot donosi nekoliko velikih iznenađenja. Prvo je svakako uočljivo već na naslovnici – i prije početka prodaje u redakciju nam je stigao Xbox One X, najmoćnija konzola današnjice. U vrijeme dok ovo čitate konzola je već u prodaji u trgovinama diljem svijeta dok u Hrvatskoj još nema naznaka većeg uvoza i prodaje, iako očekujemo da se i to dogodi u skorije vrijeme. Detaljnije o konzoli svakako saznajte kroz temu novog broja, ali i na našem portalu na kojem već možete potražiti video unboxinga.

Drugo iznenađenje, barem za nas, je količina vrhunskih igara izašlih u kratkom vremenskom razdoblju. Ne sjećamo se kada smo zadnji put imali toliku koncentraciju odličnih igara u recenzijama da smo se morali dobro propitati je li problem u nama pa smo omekšali ili se svemir poklopio s našim željama. Ili su igre naprosto brutalno dobre. Što god od toga bilo jedno je sigurno – u ovom velikom izboru svatko će pronaći za sebe barem jednu igru, potencijalnog kandidata igre godine: Gran Turismo Sport, Middle-earth: Shadow of War, Assassin’s Creed: Origins, Super Mario Odyssey, Wolfenstein II: The New Colossus, The Evil Within 2, FIFA 18, Divinity: Original Sin II, Total War: Warhammer II, Forza Motorsport 7, South Park: The Fractured but Whole, Battlefield 1 – In the Name of the Tsar, Guardians of Ember, Battle Chasers: Nightwar, Hob, WWE 2K18, Cuphead, Marvel vs. Capcom: Infinite, SteamWorld Dig 2, Fire Emblem Warriors, Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions, Gundam Versus, Offensive Combat: Redux!, Auto Age: Standoff, Nioh: Bloodshed’s End, Monster Hunter Stories, Mary Skelter: Nightmares, The Solus Project (VR). O da, igrat će se ovo još dugo, a ovaj mjesec bit će teško ponoviti…

U novom broju pronađite još test Fanatecovog novog volana CSL Elite PS4 te pedala Fanatec CSP V3, također i slušalica Logitech G433. Zatim izvještaj iz Tokija sa sajma Tokyo Game Show 2017, pročitajte intervju s Kazunorijem Yamauchijem, tvorcem serijala Gran Turismo koji smo snimili na svjetskoj premijeri Gran Turisma Sport u Modeni. Pripremite se za Star Wars Battlefront II kroz drugu temu ovog broja Reboota kao i za Assassin’s Creed: Origins za koji predlažemo da prije igranja prvo se podsjetite na sve igre ovog serijala koje možete pronaći u velikoj temi rubrike Rewind.

Uz ugodno čitanje ovog broja želimo svim posjetiteljima sajma Reboot infoGamer dobar provod i još bolji ulov.