Ovo jednostavno zvuči kao jako dobar troll. Dok je Destiny 2 krcat igračima i hrpom aktivnosti, Bungie i Activision odlučili su konačno izbaciti dio sadržaja iz The Taken King i Rise of Iron ekspanzije za Destiny (koji je bio vremenski ograničena ekskluziva na PlayStationu 4) na Xboxu One.

Vlasnici PlayStationa imali su pristup velikom broju ekskluzivnog sadržaju u prvom Destinyju bila to oružja, mape ili pak misije. Po izlasku je taj sadržaj bio ekskluzivan godinu dana, no stvari su se promijenile s dolaskom The Taken Kinga i Rise of Irona.

Čisto radi boljeg konteksta, The Taken King izašao je prije više od dvije godine (u rujnu 2015.) dok je Rise of Iron star “samo” godinu dana. Gorak okus u ustima ostavlja činjenica da Bungie i Activision nisu sami obavijestili vlasnike Xboxa o ovome već je to otkrio jedan korisnik na Redditu koji je primjetio kako je spomenuti sadržaj odjednom otključan i dostupan.

Što se tiče Destinyja 2, sav sadržaj koji je trenutno ekskluzivno dostupan na PlayStationu stići će do kraja godine na Xbox One i PC.