Prije točno godinu dana i jedanaest mjeseci razvojni tim Weappy Studios je u suradnji s izdavačem THQ Nordic igračima omogućio igranje njihovog prvog projekta. Igra se zvala This Is the Police, a oni koji su htjeli mogli su se naći u ulozi šefa policije Jacka Boyda i pokušati ga živog i zdravog dovesti do mirovine. Razvojni tim spojio je žanrove strategije i avanture, a kako je ideja bila odlično primljena, odlučili su napraviti nastavak This Is the Police 2.

“Kao i prva igra, This Is the Police 2 je spoj avantura i strategija, a ovog puta ima dodatne mehanike koje će produbiti i strateške i taktičke aspekte. Više neće biti dovoljno paziti samo na opremu vaših policajaca i njihove vještine, već će svaki izazov zahtijevati igračevo direktno upravljanje u taktičkoj borbi i svaka će odluka imati utjecaj na konačan rezultat. Sada vaši podanici nisu samo resurs, već su živa bića koja imaju svoje prednosti, nedostatke, strahove i predrasude, a morat ćete se nositi sa svima kako bi preživjeli”, kaže službeni opis.

This Is the Police 2 izaći će na isti datum kao i prije dvije godine, odnosno 2. kolovoza, za PC. Razvojni tim priprema i verzije za PS4, Xbox One i Switch, a one bi trebale izaći ove jeseni. Ispod teksta možete vidjeti kako izgleda nova borba, dok ćete sve druge detalje pronaći na službenim stranicama.