Bilo je za očekivati da ćemo i u sklopu Tokyo Game Showa 2017 saznati bar neku informaciju o Bandai Namcovom RPGu Code Vein, pa smo tako dobili još jedan trailer za ovu iščekivanu Souls-like igru.

Trailer je dosta fokusiran na priču i u njemu imamo priliku saznati o jednom od, čini se, glavnih negativaca – Kraljici, koja je probila liniju obrane i šalje svoju vojsku na našeg protagonista. Također imamo i kratak uvid u neke od likova koji će se pojavljivati u igri, kako protivničkih, tako i naših kompanjona koji će se boriti zajedno s nama. U traileru se spominju i predmeti zvani Blood Beads – svojevrsne „kapsule“ krvi koje su vampirima (Revenantima) prijeko potrebne a kojih je, pod utjecajem nekakve Crvene Magle, sve manje i manje, što stvara značajne probleme i potiče sukobe između Revenanta.  Što točno ta Crvena Magla predstavlja, u traileru nije objašnjeno. U svakom slučaju, priča se, kao i kod Dark Soulsa, čini dosta kompleksna i s jako puno ispreplitajućih detalja, kako i priliči jednoj Bandai Namco igri, a trailer samo postavlja još više pitanja nego što daje odgovora.

Naravno, pohvatati sve konce priče Dark Souls serijala značajan je pothvat još i danas, pa očekujemo da će tako biti i s Code Veinom koji izlazi nekad tijekom 2018. za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a dotad pogledajte spomenuti trailer objavljen tijekom Tokyo Game Showa.