Sunset Overdrive, ili kako ga mnogi vole zvati – Insomniacov Spider-Man prije Insomniacovog Spider-Mana – izašao je 2014. godine kao ekskluziva za Xbox One i polučio sjajan uspjeh svojom otkačenošću i zabavnim mehanikama, a čini se da će napokon uskoro stići i na PC!

Naime, ako je suditi prema službenoj stranici ESRB-a (odbora za procjenu dobne prikladnosti videoigara i zabavnih proizvoda), Sunset Overdrive uskoro više neće biti ekskluzivan za Xbox One, već će se proširiti i na PC pune četiri godine nakon izlaska.

Iako još uvijek ne postoji nikakva službena obavijest od strane studija Insomniac Games, kao niti od Microsofta, na stranici ESRB-a jučer se tako pojavila zasebna stranica za PC verziju igre Sunset Overdrive i to s ratingom “M for Mature“.

Najinteresantnija od svega je i činjenica da je Sunset Overdrive još ovoga proljeća dobio sličan rating za PC verziju igre, ali na jednoj korejskoj stranici za procjenu dobne prikladnosti, tako da je ovaj ESRB-ov “izlet” zapravo već drugi puta u ovoj godini da čujemo za mogućnost dolaska Sunset Overdrivea na PC.

Nažalost, ni na jednoj ni drugoj stranici zasad se još uvijek ne spominje nikakav službeni datum izlaska igre na PC, pa ćemo za to, čini se, ipak morati pričekati nekakvu službenu najavu od Insomniaca.

Kako god bilo, jeste li i vi jedan od onih koji su uživali u Sunset Overdriveu na Xboxu One i radujete li se njegovom potencijalnom dolasku na PC? Ukoliko niste sigurni što točno Sunset Overdrive jest i zašto ga zovemo Insomniacovim Spider-Manom prije Insomniacovog Spider-Mana ali s hrpetinom oružja, eksplozija i zombija, u nastavku slobodno pogledajte i trailer kojime je igra bila najavljena na sajmu E3 davne 2013. godine.