Jeste li nekad bili umorni i samo htjeli spavati, a vaši susjedi su tulumarili do ranih jutarnjih sati i nisu vam dali mira? To se dogodilo i protagonistu igre Party Hard 2, a kao i u originalu, njegov je cilj utišati ih na bilo koji način. Tri su sata iza ponoći i dosta mu je, pa je vrijeme da opet uzme stvari u svoje ruke.

Razvojni tim Pinokl Games kaže kako su pripremili novi izgled igre i stotine načine za rješavanje napornih partijanera, a ovog puta ćete istovremeno uništiti narko kartel i možda spasiti planet od nadolazeće invazije vanzemaljaca. Svoje vještine šuljanja i uklanjanja ljudi moći ćete testirati kroz četiri različita lika na 14 staza, koristiti na desetke novih zamki i kombinirati ih na različite načine, uživati u 27 pjesama, a ako ste streamer tim je pripremio posebnu Twitch integraciju.

Party Hard 2 izlazi sutra, 25. listopada, isključivo za PC. Izdavač tinyBuild nije spominjao druge verzije, ali kako je original dobio portove za sve moguće i nemoguće platforme, vjerojatno će stići. Ispod teksta bacite oko na kratak trailer, dok sve druge detalje možete pronaći ovdje i preuzeti demo da vidite o čemu se točno radi.