Danas je napokon stigao novi update za Overwatch i sa sobom donio brojne novosti u vidu interesantnih poboljšanja za nekoliko heroja, a s novim updateom nedavno najavljena nova heroina Ashe, koja je do danas bila igriva na PTR-u, stigla je na redovne servere.

Ukoliko nemate naviku testirati nove funkcionalnosti i nove heroje na PTR serverima Overwatcha, već sada možete uskočiti u redovnu igru i napokon zaigrati s novim herojem, odnosno heroinom te isprobati sve što ona nudi. Detaljan opis Ashe, njezinih oružja i Ultimate kompanjona B.O.B.-a opisali smo nedavno na ovome linku.

Što se ostalih heroja tiče, novi update usmjerio se na Mercy, Reapera, Roadhoga i Symmetru te na njihova brojna poboljšanja, a osim toga donosi i brojne ispravke bugova za veću količinu heroja, kao i generalne ispravke bugova i poteškoća u galeriji likova i Custom Game Browseru.

Najvažnije buffove za gore navedena četiri heroja, kao i najavu dolaska Ashe na redovne servere, možete pogledati i u novom videu objavljenom putem službenoga Overwatch YouTube kanala:

Kako je istaknuto u videu, Mercy je dobila poboljšanja Ultimate sposobnosti Valkyrie, čija je “cijena” smanjena za 15%, a količina liječenja po sekundi je povećana s 50 na 60.

Reaper je dobio poboljšanja za svoje sačmarice (Hellfire Shotguns), kojima je randomizacija rasapa smanjena za 50% te je sređen uzorak istoga, a Reaperova sposobnost The Reaping pojačana je (sa 20% na 30%).

Roadhog je, barem brojčano, dobio najviše promjena. Za njegov Chain Hook smanjen je vremenski razmak privlačenja neprijatelja s 0,5 sekundi na 0,3 sekunde, zahvaćanje neprijatelja kukom smanjuje im inerciju i cooldown za kuku počinje odmah čim ju se iskoristi, a dobio je i promjene na ostalim “abilityjima” (Scrap Gun i Whole Hog).

Symmetra je dobila najmanje promjena – njezin Photon Projector od sada se puni 20% brže.

Naravno, puno više detalja o samome updateu možete pročitati putem službene Overwatch web stranice – na ovome linku.