Pa eto, dočekali smo i taj dan. Valve je odobrio Negligee: Love Stories, igru Dharker Studios, koja  sadrži eksplicitne scene “golotinje i seksualne interakcije”.

Samo par dana nakon što je Valve objavio da će na Steam dodati Adult Only filter, Dharker Studios su tweetali da je njihov erotični visual novel dostupan na Steamu u svoj svojoj necenzuriranoj ljepoti.

Valveova objava se nadovezuje na lipanjski proglas u kojem su naglasili da će malo smanjiti s “nadziranjem onoga što bi trebalo biti na Steamu” (što im je očito sjajno išlo s obzirom na količinu smeća koje se nalazi na Steamu, op.a.). Jedina iznimka su igre kojima je jedina svrha trolanje gamerske populacije.

Što se same igre tiče, započela je svoj put na Kickstarteru, te su developeri objavili da su dobili službeno odobrenje od Valvea za izdavanje igre koja će biti stopostotno necenzurirana.

No, ako ste već imali u planu izdavanje svoje porno igre, ima nekoliko parametara koje developeri moraju ispuniti prije izdavanja igre na Steamu. Valve navodi da je u cijeloj priči najbitniji kontekst sadržaja koji se predstavlja igraču, a sadrži golotinju, skidanje i seksualne radnje. Dharker Studios navodi da im igra sadrži četiri priče koje obrađuju seksualne teme i radnje, kao i golotinju.

Teme su to koje obrađuju muško-ženske kao i žensko-ženske odnose, nimfomaniju, seksualno roblje, zlostavljanje u brakovima i varanje supružnika, između ostalog. Sve to zvuči zanimljivo, ali cinizam u nama pretpostavlja publiku koja će vjerojatno uživati u ovoj igri, pogotovo s obzirom na artwork.

Kako god bilo, igru možete isprobati ovaj petak.