Epic Games je nedugo nakon otvaranja svoje digitalne trgovine za prodaju igara počeo besplatno dijeliti igre. Do sada smo imali prilike preuzeti razne i veoma dobre indie naslove kao što su What Remains of Edith Finch, Subnautica, Super Meat Boy, a promocija se sad nastavlja uz šareni spoj sandboxa i avanture imena Slime Rancher.

Ova je igra najprije neko vrijeme provela u Early Accessu na Steamu i već se u tom obliku dopala solidnom broju igrača, a konačna verzija postala je dostupna početkom kolovoza 2017. godine. Razvojni tim Monomi Park je nastavio s radom na njoj i nakon toga (najnovija nadogradnja stigla je nedavno) i prodali su čak dva milijuna primjeraka, a od danas svi PC igrači koji to žele napraviti, mogu besplatno dodati igru u svoju kolekciju ako imaju Epicov korisnički račun. Sve što morate napraviti je posjetiti ove stranice i krenuti s preuzimanjem.

Slime Rancher vas stavlja u ulogu Beatrix LeBeau koju svakog dana čekaju novi izazovi i prilike s kojima se može obogatiti kroz biznis “slime ranchinga”. Ova šarena bića ćete skupljati, uzgajati usjeve, prikupljati resurse i istraživati brojna područja. Ispod teksta možete vidjeti kako to izgleda, a detalje u pismenom obliku potražiti ovdje. Nakon što ova promocija završi, besplatno će se dijeliti avantura Oxenfree.