Akcijska igra s gusarima, Sea of Thieves, će krajem mjeseca dobiti svoju prvu besplatnu ekspanziju. Vijest je objavio razvojni tim Rare, no uz to nisu objavili mnogo detalja o tome što će sve u njoj naći. U traileru se spominju zastrašujuća stvorenja koji žive u dubinama oceana i osim toga je jedino poznato da stiže nova AI prijetnja.

Razvojni je tim obećao kako će igra dobiti nekoliko besplatnih nadogradnji do kraja ljeta, pa će ovom koja se zove The Hungering Deep započeti s ispunjavanjem onog što su rekli. Druga koja je u planu zove se Cursed Sails i ubacit će novi brod, dok će treća zvana Forsaken Shores dodati novo područje za istraživanje.

The Hungering Deep stiže 29. svibnja, a uz ekspanziju će krenuti i tjedni eventi koji će raštrkati razne nagrade po svijetu ove igre. Sea of Thieves je izašao 20. ožujka ekskluzivno za Xbox One i Windows 10 te je podijelio kritičare. Neki su bili zadovoljni onime što je Rare napravio i sami su smišljali svoje avanture, dok su drugi procijenili da za AAA igru koja se prodaje po takvoj cijeni jednostavno nema dovoljno sadržaja.

Rare će to pokušati riješiti ovim putem, a koliko će dugo još igrači biti zainteresirani dok oni ne ubace sve što bi htjeli u taj svijet, vrijeme će pokazati. Ako želite vidjeti što sve Sea of Thieves donosi, posjetite službene stranice, dok trailer za prvu nadogradnju možete pogledati ispod teksta.