RiME je predivna igra koja je izašla za uglavnom sve platforme. PlayStation 4, Xbox One i PC korisnici koji su odigrali ovaj dragulj će pohvaliti svaki aspekt igre i kimnuti glavom kao znak za odobrenje svim zainteresiranim igračima. Na Switchu postoji druga priča.

RiME koji je za Switch izašao 17. studenog, svima je ostavio gorki okus u ustima. Intenzivni i učestali frame dropovi jednostavno nisu dostavili isto iskustvo kao na svim drugim platformama.

Ekipa koja radi na igri, Tequila Works, objavila je još u prosincu da su neki dijelovi nepopravljivi patchem, ali da pokušavaju popraviti sve što se popraviti da.

Nakon dugo vremena, developeri su objavili da je patch poslan Nintendu, ali da je toliko ogroman (točna veličina se ne zna) da postoji šansa da ga Nintendo jednostavno odbije.

Patch bi trebao popraviti većinu tehničkih problema u igri kao što su frame dropovi i razno razni bugovi koji su igru činili neigrivom.

Ako Nintendo odbije ovaj patch, mogli bi poslati poruku svim developerima da dobrano ulašte svoje naslove prije nego što ih izbace na tržište.