Za vrijeme sajma gamescom su razvojni tim Nerial i izdavač Devolver Digital najavili Reigns: Game of Thrones. Radi se o trećoj igri u serijalu u kojem nastojite što duže ostati vladar, a odluke donosite tako da na ekranu kliknete lijevo ili desno, ovisno o tome jeste li zainteresirani za ono što vam se nudi ili ne. Devolver je za novu igru sklopio partnerstvo s televizijskom kućom HBO kako bi poznate likove i svijet iz izuzetno popularne serije ubacili u igru.

Kao i u prijašnjim naslovima zadatak je isti, pokušajte što duže ostati živi, samo ovog puta kao Sansa, Jon, Arya, Tyrion, Cersei, Daenerys ili neki drugi poznati lik iz svijeta George R.R. Martina. Kao vladar, morate paziti na diplomatske i ostale kompleksne odnose s frakcijama koje se nalaze u fiktivnom svijetu sedam kraljevstva. Kako se ipak radi o igri, tim je uzeo slobodu u stvaranju priče, pa tako možete vidjeti što bi se dogodilo da na željezno prijestolje sjedne neki lik koji u seriji baš nema dobre izglede.

Reigns: Game of Thrones je dostupan za PC te iOS i Android uređaje, a na sve tri platforme možete igru kupiti po cijeni od 3,99 eura. Ako vam je ovo prvi put da se susrećete s nekom Reigns igrom, ispod teksta možete pogledati kako izgleda gameplay, dok ćete sve ostale informacije pronaći na službenim stranicama.