S obzirom na količinu nabrijavanja oko nove Rockstarove igre lako je moguće da se dogodi da ona bude najveći ovogodišnji hit, a razvojni tim je to i doslovno shvatio ako gledamo koliko će vam slobodnog prostora trebati na konzoli da je instalirate. U posljednjih nekoliko tjedana saznali smo dosta informacija o svijetu i aktivnostima koje će Red Dead Redemption 2 igračima ponuditi, a danas smo saznali koliko ona teži.

Sitnim slovima na kutiji u kojoj se nalazi Red Dead Redemption 2 PlayStation 4 Pro Bundle napisano je da vam treba čak 105 gigabajta slobodnog prostora na konzoli. Do sada je ovu, pomalo suludu broju jedino uspio nadmašiti Square Enix s PC verzijom za Final Fantasy XV koja je imala 4K teksture i razna grafička unapređenja u odnosu na konzolaške verzije, pa je igra zauzimala 148 gigabajta na diskovima.

Oni koji Red Dead Redemption 2 budu igrali na Sonyjevim konzolama imat će pristup nekim ekskluzivnim sadržajima za Red Dead Online, ali o kojima se točno radi, još uvijek se ne zna. Online mod za ovu akcijsku Vestern igru krenut će s beta testiranjem u studenome, a sama igra izlazi 26. listopada za PlayStation 4 i Xbox One. Govora o PC verziji zasad nema, a kako ni original nije stigao na računala, moguće je da i nastavak preskoči tu platformu. Sve što je Rockstar do sada objavio pronaći ćete na službenim stranicama, a ako želite možete pročitati sve što smo mi o igri do sada saznali.