Rebootova delegacija nalazi se u Tokyju povodom održavanja Tokyo Game Showa 2017, a dan prije početka TGS-a odlučili smo iskoristiti i posjetiti Akihabaru iliti Electric Town iliti centar svijeta kada su u pitanju arcadeovi i mnogobrojan gaming merchandise. Nagledali smo se svega i svačega, a da smo kupili sve što nam se svidjelo olakašli bi si budžete, bez pretjerivanja, za nekoliko desetaka tisuća eura.

Dok čekate video koji ćemo objaviti točno usred noći po zagrebačkom vremenu, za ugodnu srijedu predvečer pripremili smo vam odličnu fotogaleriju u kojoj možete vidjeti djelić čudesnih stvari koje se nalaze po mnogobrojnih specijaliziranim dućanima u Akihabari.

Nastavite nas pratiti jer vam Reboot Live ekipa sprema pregršt čudesnih reportaža iz Tokyja i s Tokyo Game Showa 2017. Kako bi bili pravovremeno obaviješteni pretplatite se na naš kanal (ako nekim čudom već niste), ako smo vam super zabavni i super artikulirani bacite nam lajk te komentirajte s nama zanimljivosti iz svijeta gaminga.

U nastavku bacite oko ili komadić sushija na fotogaleriju (za otvaranje fotki u punoj veličini kliknite na gornji lijevi kut prve fotografije)