Reboot infoGamer

rebootinfogamer_icon

Jedan od najvećih gaming sajmova u Europi

Reboot infoGamer počeo je kao najveći regionalni gaming sajam a kroz četiri godine postojanja prerastao je u jedan od najvećih sajmova takve vrste u Europi. Organizacijski tim, koji između ostalog stoji iza časopisa Reboot kao i velike internacionalne game developers konferencije Reboot Develop, ovaj velik događaj priprema svake godine u studenom na području Zagrebačkog velesajma u Zagrebu, Hrvatskoj, a koji je ujedno i partner te suorganizator sajma.

Više detalja o idućem izdanju sajma koji će de događati od 11. do 15. studenog 2015. potražite na službenoj web stranici Reboot infoGamera putem koje možete online kupiti i osigurati svoje ulaznice, što se također može učiniti na prodajnim mjestima Entria.

Tijekom prošlogodišnjeg izdanja, tj. Reboot infoGamera 2014 sajam je posjetilo više od 30.000 ljudi a događao se u tri hale na više od 10.000 m2 s više od 60 izlagača. U videu niže provjerite kako je to izgledao.

Reboot infoGamer 2015

Reboot infoGamer 2015 u četvrtoj godini održavanja ruši ponovno rekorde te iz najvećeg sajma videoigara u jugoistočnoj Europi postaje jedan od najvećih u Europi. Sajam će se održavati na prostoru Zagrebačkog velesajma u trajanju od pet dana tijekom kojih će fokus događanja biti na predstavljanju najnovijih igara i gaming hardvera, velikim eSports turnirima, gaming merchandiseu, te analognim igrama i turnirima. U čak četiri hale očekuje vas više od 100 izlagača te čak 500 igraćih jedinica.