Reboot Develop

develop_ini

Jedna od najznačajnijih svjetskih game developers konferencija

Reboot Develop specijalizirana je game developers i games industry konferencija namijenjena svim pripadnicima games industrije, od developera, artista, producenata, audio inžinjera pa do marketingaša, PR-ovaca, community managera. Do sada su se održala dva izdanja a iz godine u godinu rapidno raste te je kvalitetom predavača i sudionika kao i odabirom lokacija prerastao u jednu od najbitnijih game developers konferencija u Europi.

Posebna je radi činjenice da se svake godine seli na drugu intrigantnu lokaciju u regiji i to uvijek redom u najbolje i najluksuznije konferencijske resorte. U samo dvije godine postigla je i vrlo prepoznatljiv internacionalni karakter te je već u njenom izdanju za 2015. bilo više od 50% posjetitelja iz svijeta uz prisutnost svih najbitnijih medija iz vrha games industrije. U ovom videu provjerite kako je izgledalo prošlo izdanje.

https://www.youtube.com/watch?v=-AhRDgQ873U

Reboot Develop 2016

Reboot Develop 2016 održavat će se od 28. do 30. travnja 2016. u Le Meridien Lavu u Splitu. Tijekom tri dana trajanja u čak četiri paralelne dvorane kao predavači gostovat će više od 60 najistaknutijih svjetskih pripadnika games industrije uključujući legende poput Tima Schafera, Cliffa Bleszinskog, Briana Farga, Johna Romera, Daniela Vavre te mnogih drugih koje ćemo tek otkriti u narednom razdoblju. Saznajte više informacija o prošlogodišnjem izdanju, te kupite karte po Early Bird cijeni na službenom webu Reboot Developa.