Razdoblje od prošlog do ovog broja proteklo nam je iznimno brzo uz pregršrt novosti za sve nas. Naime, prije desetak dana počeli smo i s dnevnim streamanjem videoigara koje možete pronaći na našem YouTube kanalu! To će uvelike promijeniti i našu dinamiku pripreme časopisa jer će komunikacija s čitateljima i gledateljima biti značajno veća nego do sada, a pored toga, određena iskustva sa streamanja autori će zasigurno iskoristiti i u tekstovima u časopisu. Primjerice najavu Fallouta 76 s dojmovima iz bete, kao i recenziju Call of Dutyja: Black Ops 4 možete pronaći u novom broju Reboota nakon što smo ih nekoliko puta imali kao temu streamanja. Zapravo, dok pišemo ovaj tekst upravo su u streamu Luka i Borna s novim CoD-om.

Još jedna velika stvar za nas, a nadamo se i za vas, je skori početak novog Reboot infoGamera. U trenutku pisanja ovog teksta ostalo je još samo četiri dana do početka sedmog izdanja sajma za ljubitelje analognog i digitalnog igranja i uzbuđenje samo što nije došlo do vrhunca. Posebno nam je drago što ćemo ove godine imati opet rekordan broj igraćih stanica kao i igara među kojima i mnogo onih koje još nisu stigle u prodaju! O nekima (saznajte kojima, jer mi ne smijemo najaviti u dogovoru s izdavačima :)) pišemo i u ovom broju Reboota.

Ovaj broj pamtit ćemo i po zaista bogatom sadržaju – od velikog broja recenzija među kojima su famozni Red Dead Redemption 2, Assassin’s Creed Odyssey, Forza Horizon 4, FIFA 19, ASTRO BOT Rescue Mission (imate li PSVR nemojte ovo prespavati!), Starlink: Battle for Atlas (kupujemo djeci za Božić – zapravo kupujemo se :)), Call of Cthulhu i mnoge druge igre (ostatak liste pronađite u nastavku teksta) – preko najava Hitmana 2, Pokémona: Let’s Go i Travis Strikes Again: No More Heroesa, te reportera iz Tokija sa sajma Tokyo Games Show 2018 – sve do tema ovog broja: Darksiders III, Resident Evil 2 i Just Cause 4!

Uživajte u čitanju novog broja, a pozivamo vas da nam se pridružite na streamanju, pretplatite se na naš YT kanal, te naravno – da nam se pridružite na novom i najvećem do sada – sajmu Reboot infoGamer.

 

PS

Obećali smo listu ostalih recenziranih igara – pa evo ih još jednom u cjelosti: Red Dead Redemption 2, Assassin’s Creed Odyssey, Call of Duty: Black Ops 4, Starlink: Battle for Atlas, Thronebreaker: The Witcher Tales, Forza Horizon 4, Valkyria Chronicles 4, FIFA 19, NBA Live 19, Two Point Hospital, Call of Cthulhu, Return of the Obra Dinn, SOULCALIBUR VI, Megaquarium, Dakar 18, Pathfinder: Kingmaker, Life Is Strange 2 – Episode 1, Super Mario Party, My Memory of Us, V-Rally 4, 7 Billion Humans, Frozen Sinapse 2, NBA 2K Playgrounds 2, CrossCode, ASTRO BOT Rescue Mission, Diablo III: Eternal Collection, Strange Brigade, WWE 2K19, Zone of the Enders: The 2nd Runner M∀RS te Dark Souls Remastered u rubrici rebooted review.