Nova pucačina na kojoj surađuju id Software i Avalanche Studios samo što nije stigla, pa su nam timovi priredili još jedan trailer. Ovog puta možemo vidjeti što Rage 2 nudi od oružja i vještina koje ćemo koristiti u tom post-apokaliptičnom FPS-u s obiljem krvi, eksplozija i brojnim vozilima.

Nastavak je prilično šaren i mnogo dinamičniji od originala kojeg smo imali prilike zaigrati prije osam godina, a nakon odličnog reboota Dooma vjerujemo da id Software zna što radi. Glavni junak je posljednji ranger Walker (ali ne onaj teksaški) koji mora preživjeti na planetu kojeg nastanjuju razni mutanti i militaristička grupa Authority. Prema ovome što smo mogli vidjeti do sada, Walker će bez nekih problema rješavati sve što mu se nađe na putu, a mi se nadamo da ćemo se s njime zabaviti.

Rage 2 je u izradi za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a igra stiže 14. svibnja. Predbilježbe su već dugo otvorene, pa možete već sada kupiti igru. Svi oni koji to naprave moći će koristiti šifru He’s on Fire, zaigrati ekskluzivnu misiju i dobiti neke iteme. Spomenuti novi trailer možete pogledati ispod teksta, a sve druge informacije o igri možete proučiti na službenim stranicama.