Iako je prva igra razvojnog tima Boss Key Productions, kojeg je osnovao veteran FPS žanra Cliff Bleszinski, dobila solidne ocjene i imala dobre koncepte, nije uspjela privući i zadržati velik broj igrača. Od LawBreakersa nisu još službeno odustali, no kako su sada najavili novu igru koja stiže već sutra i zove se Radical Heights, lako je moguće da će se to dogoditi.

Novi projekt je spada u Battle Royale žanr, što ne bi trebalo nikoga začuditi s obzirom na popularnost igara kao što su PUBG i Fortnite. Ovaj se razvojni tim odlučio za malo šašaviji pristup, pa su odlučili da će se radnja odvijati u “futurističkim 80-tim godinama”. Sama radnja se odvija 2023. godine, ali izgled natjecanja u kojem se sudionici bore za slavu podsjeća na šarenilo koje se povezuje uz to razdoblje.

“Radical Heights je jedina igra u kojoj se novci koje prikupite za vrijeme meča prenosi u one sljedeće. Igrajte mečeve, sakupljajte pare, ubijajte sudionike, kupujte kozmetičke dodatke iz svoje sobe s trofejima ili sačuvajte novce u banci kako biste u sljedećoj partiji kupili oružje prije vaših protivnika. Odluka je na vama.”

Igra će koristiti free-to-play model, a svi zainteresirani igrači će je moći preuzet i zaigrati putem Steama već sutra. Uz to će se prodavati i Founders Pack po cijeni od 14,99 eura koji će sadržavati neke ekskluzivne iteme i bonuse. Ispod teksta možete pogledati najavni trailer, a ostale detalje proučiti na Valveovom servisu.