Za vrijeme Bethesdine konferencije na sajmu E3 svojih je par minuta dobila i multiplayer pucačina Quake Champions. Iako nema toliko puno igrača, id Software se i dalje trudi napraviti što zabavniju igru, a kako bi privukli igrače i pokazali im što imaju za ponuditi, izdavač je pripremio tjedan besplatnog isprobavanja.

Sinoć je putem službenog Twitter profila vezanog uz igru stigla vijest kako su zbog interesa kojeg su igrači pokazali, odlučili produžiti ovu promociju za tjedan dana.

Ako vam je zbog svih silnih najava na sajmu E3 ova promaknula, sada imate priliku uskočiti u akciju. Quake Champions je arena shooter veoma brzog tempa u kojem je id Software pomiješao svijet Quakea, multiplayer mod iz Quake III Arene i ubacio nešto moderno – mogućnost biranja heroja.

Quake Champions možete preuzeti putem Steama i besplatno ga igrati do sljedećeg ponedjeljka, 25. lipnja, a ako vam se igra dopadne, možete kupiti sve heroje kroz Champions Pack koji se trenutno prodaje po 34 posto nižoj cijeni, odnosno 19,79 eura. Sve detalje o igri pronaći ćete na službenim stranicama, a najnoviji prikaz, onaj sa sajma E3, možete pogledati ispod teksta.