Prije mjesec dana je razvojni tim Toxic Games objavio kako će njihova logička igra Q.U.B.E. 2 izaći sredinom ožujka, a taj je dan stigao i igra je službeno izašla. Ako vas zanima što ova igra točno donosi, možete je zaigrati na računalima, PlayStationu 4 i Xboxu One.

Tim je pripremio dvije verzije igre – običnu i Q.U.B.E. 2 Deluxe Edition – a ovisno na kojoj platformi igrate igru ćete različito platiti. Oni koji planiraju igrati na PC-u i kupiti igru putem Steama, Humblea, GOG-a ili Greenman Gaminga platit će osnovnu igru 19,99 eura, dok će istu verziju vlasnici Microsoftove i Sonyjeve konzole platiti 24,99 eura. Deluxe verzija igre obuhvaća još i Season Pass, pa se taj paket na PC-u prodaje za 30,58 eura, dok na konzolama košta 34,99 eura.

Kao što smo već spomenuli, Q.U.B.E. 2 vas stavlja u ulogu britanske arheologinje koja je zatečena na lijepom i misterioznom planetu. Uz pomoć Emme, glavna će junakinja rješavati razne zagonetke kako bi pokušala preživjeti i kako bi se vratila doma. Izazove rješavate uz pomoć posebnih rukavicama koje vam omogućuju manipuliranje prostora oko sebe, a svako ima više rješenja.

Razvojni je tim pripremio trailer u kojem možete vidjeti što od igre možete očekivati, dok se ostatak informacija nalazi na službenim stranicama.