Prije samo tjedan dana je Sony PS Plus pretplatnicima rekao koje igre mogu očekivati u listopadu, a već sada su objavili koje dvije igre će biti dostupne idućeg mjeseca. Najave su obično rezervirane za kraj mjeseca, no na službenim PS Plus stranicama već se nalazi promocija za studeni.

Prva igra koja se može vidjeti je krvava akcijska pucačina Bulletstorm Full Clip Edition. Radi se o novijoj verziji igre koja je izašla 2011. godine i koja je prilagođena novoj generaciji konzola i uključuje sav sadržaj kojeg je original dobio nakon izlaska. Uz to je People Can Fly pripremio i nove sadržaje koji su igrači prvi puta mogli iskusiti u travnju prošle godine.

Druga igra je remake prve igre u popularnom akcijskom serijalu Yakuza, punog imena Yakuza Kiwami. Radi se o reizdanju naslova koji je izašao 2006. godine i koji je od kolovoza prošle godine dostupan na našem tržištu. Yakuza Kiwami je prilično dobro prošla kod kritičara i igrača, pa će dobro doći svima koji su se htjeli upoznati s ovim serijalom.

Obje igre postat će dostupne početkom studenog kada se rotacija igara promijeni, a do tada, ako ste PS Plus pretplatnik možete u kolekciju dodati sljedeće igre: Friday the 13th: The Game, Laser League, Master Reboot, The Bridge, Rocketbirds 2: Evolution i 2064 Read Only Memories.