Jeff Kaplan i njegov Overwatch tim konstantno vrijedno rade na unaprjeđenju iskustva u Overwatchu, a ove zime počastili su nas i povratkom prošlogodišnjeg Winter Wonderland eventa koji su svi rado dočekali. Sad nam spremaju i druge zanimljive promjene koje će imati utjecaj na kretanje likova.

Naime, putem službenog Battlenet foruma Jeff Kaplan se obratio publici rekavši kako će uskoro na PTR serverima biti implementirana zanimljiva promjena koja donekle mijenja način na koji će se likovi kretati i ubrzavati pri susretu s određenim preprekama. „Prvo smo krenuli s time kako bismo popravili nekoliko bugova na određenim herojima, no promjene su ipak sistemske i utječu na sve heroje“, dodao je Kaplan.

Svakako je pohvalno to što rade, obzirom da je igra doista imala problema s bugovima u kretanju. Primjerice, na kosinama bi likovi ubrzavali (što je mnogima zapravo išlo u korist) ili pak usporavali, što se događalo i pri nezgrapnom sudaru sa zidovima.  Zbog ovih promjena, kretanje će biti konzistentnije i, kako Kaplan kaže, igrači će imati više kontrole pri kretanju i u zraku.

Dakako, postoji mogućnost da će se dogoditi i određene neočekivane nuspojave, stoga Jeff poziva sve igrače da sudjeluju u njihovom pronalasku na PTR-u, prije nego promjene budu implementirane na redovne servere.