Prije nešto više od dvije godine su igrači na PC-u mogli pokušati postati uspješan arhitekt i developer te stvarati svjetski poznate nebodere na kojima će vam cijeli grad zavidjeti. Osim samog dizajna i konstrukcije se bavite još i ekosustavom unutar samog zdanja, pa tako pazite na stanovnike koji u njemu žive i rade. Igra se zvala Project Highrise i osim toga što je bila solidni hit na računalima bili su zadovoljni i mobilni igrači, a razvojni tim SomaSim i izdavač Kalypso Media su sada odlučili ponuditi igru i konzolašima.

Puno ime nove verzije igre zove se Project Highrise: Architect’s Edition i ona će krajem ovog mjeseca postati dostupna za PlayStation 4, Xbox One i Switch. Kao što je običaj kod portova i ovaj će uključivati sav sadržaj koji je igra do sada dobila, a to uključuje pet DLC-ova. Ekipa iz Kalypso Media je posebno naglasila kako im je ovo prvi naslov koji će završiti na Nintendovoj konzoli te kako ih to jako raduje.

Project Highrise na ove tri konzole stiže 26. listopada, a na PlayStationu 4 i Xboxu One možete od danas odraditi predbilježbe. Kako to sve funkcionira možete pogledati ispod teksta, a ako vam treba više detalja zaputite se ovdje.