Kviki te vodi na Reboot InfoGamer 2018 – powered by A1, najbogatiji nagradni natječaj ove jeseni, priveo se svom kraju nakon više od mjesec dana, a mi vam danas donosimo konačni popis dobitnika. Podsjećamo, u nagradnom natječaju Kviki te vodi na Reboot InfoGamer 2018 – powered by A1 podijelit će se sto ulaznica za ovogodišnje izdanje jednog od najvećih europskih i svjetskih gaming sajmova. Povrh svega toga, deset najboljih, koje je izabrao Rebootov stručni žiri, dobiva VIP ulaznice koje su rasprodane te ulazi u bubanj za spektakularne nagrade poput PlayStationa 4 i fantastične gaming periferije.

U nastavku prilažemo konačni popis dobitnika: ukoliko ste sretni dobitnik jednodnevnih ili petodnevnih karata Vaše ulaznice čekat će vas na ulazu na sajam od 21. – 25. studenog. Nije bitno koji dan dolazite jer će vas one čekati sve dok ih ne pokupite, sve što trebate učiniti jest ponijeti osobnu iskaznicu ili neki drugi oblik identifikacije.

Popis sretnih dobitnika nagradnog natječaja Kviki te vodi na Reboot InfoGamer 2018 – powered by A1

Sve finaliste koji su ušli u TOP 10 i bubanj za izvlačenje dodatnih, spektakularnih nagrada zamolit ćemo da nam se jave u inbox, a sve vas pozivamo da lajkovima glasujete za najbolji fotku. Podsjećamo, za deset najboljih fotografija kreirali smo posebnu GALERIJU na našoj službenoj Facebook stranici te ćemo tamo, i isključivo tamo, gledati broj lakova. Također, svi oni koji će koristiti nedopuštene programe i aplikacije za generiranje lajkova bit će diskvalificirani (čitajte, nećemo uvažiti tisuće i tisuće stranih lažnih računa). Proces podizanja VIP karata jednak je kao i za ostale natjecatelje, dok će se hardverske nagrade podijeliti nakon Reboot InfoGamer 2018 – powered by A1 sajma.

Hvala vam svima na sudjelovanju u nagradnom natječaju Kviki te vodi na Reboot InfoGamer 2018 – powered by A1, bili ste zaista iznimno kreativni i imali smo težak posao. Među nekoliko stotina prijava zaista nije bilo lako izabrati najbolje među vama, što je dokaz koliko smo fantastičnih prijava zaprimili.

Iskreno se nadamo da ćemo i vas koji nažalost niste osvojili neku od nagrada ipak vidjeti na ovogodišnjem Reboot InfoGameru 2018 – powered by A1.

TOP 10 Finalista