Tako je, dragi čitatelji, pošteno smo zakoračili u posljednji kvartal 2018. godine, a to znači – popusti i rasprodaje svuda, pa tako i putem PC platforme Steam! Ususret tome, jučer je procurila vijest o točnim datumima za čak tri velike nadolazeće Steam rasprodaje!

Ova sretna vijest procurila je putem twittera, a objavio ju je korisnik @SkrSkrGVNG koji kao developer ima uvid u Steamove objave za developere.

Sporni gospodin fascinantnoga twitter imena podijelio je screenshot u kojemu su jasno i vremenski navedene informacije za, redom, Halloween Sale, zatim jesenski odnosno Steam Autumn Sale, a potom i za onaj najiščekivaniji u godini – Steam Winter Sale!

Prema informacijama iz tweeta, ovako stoje stvari – po našem vremenu u Hrvatskoj:

• Halloween Sale počinje 29. listopada 2018. u 19h i završava 1. studenoga u 19h
• Steam Autumn Sale počinje 21. studenoga 2018. u 18:55h i završava 27. studenoga u 19:05h
• Steam Winter Sale počinje 20. prosinca 2018. u 18:55h i završava 3. siječnja 2019. u 19:05h

Što točno Steamu predstavlja ovih pet minuta do 19h za jesensku i zimsku rasprodaju, nije navedeno, ali mi nekako pretpostavljamo da žele da na stranicu ovoga puta dođemo pet minuta ranije nego inače kako bismo ju propisno srušili kao i kod svake rasprodaje, pa da serveri mogu proraditi u 19 i kusur sati da ljudi na vrijeme potroše svoj teško zarađeni novac. Ali to je samo naša pretpostavka 🙂

U svakom slučaju, zabilježite si datume i vremena ovih rasprodaja u svoje kalendare i pripremite novčanike, jer Halloween Sale – prva od tri velike Steam rasprodaje – kreće već ovoga ponedjeljka 29. listopada! U komentarima nam slobodno napišite što si želite napokon kupiti, a da vam već mjesecima i/ili godinama stoji na wishlisti?