Steam rasprodaje uvijek su nešto posebno i privlače, može se reći, milijune igrača da troše svoje vrijedno zarađene novce na raznorazne igre – što stare, što nove – koje su brutalno snižene.

Ono što zasigurno znamo od proteklih godina je da nas očekuje još nekoliko Steam rasprodaja do kraja 2017. godine, no izgleda da je informacija o točnim datumima i broju rasprodaja danas procurila na Redditu. Vijest je to koju je potvrdila i ekipa portala Eurogamer, a radi se o sljedećim rasprodajama i datumima:

Steam Halloween rasprodaja kreće već 26. listopada i traje do 1. studenog. Potom nas očekuje Black Friday rasprodaja koja kreće 22. studenog i traje do 28. studenog. Posljedično, očekuje nas, dakako, velika Steam zimska rasprodaja koja ovoga puta navodno počinje 21. prosinca i traje do 4. siječnja 2018.

Koliko su ove informacije točne, ostaje još vidjeti do službene potvrde od strane Valvea, no ako je suditi po dosadašnjim trendovima procurenih informacija koje su se obično pokazale točne, već za manje od tjedan dana očekuje nas Halloween rasprodaja. Jesu li vaši novčanici spremni? 🙂