Devolver Digital se i ove godine odlučio za drugačiji pristup u najavljivanju igara i na kritiku da nemaju konkretnih najava za igre su odgovorili još većom razinom apsurda, pretjerivanja i jednom rječju – kaosa. No, među tim kaosom i sveopćom kritikom današnje gaming industrije mogla se pronaći pokoja igra.

Pressica je počela igrom koju slobodno od milja možemo nazvati ”naše gore list”, a radi se o SCUMu hrvatskog razvojnog studija Gamepires. Prikazan je trailer koji najavljuje drugu sezonu ove igre koja je i dalje u Early Accessu. Trailer za igru možete pogledati u nastavku:

 

Nadalje, najavljena je nova igra simpatičnog imena My Friend Pedro i komplimenti neće stati ovdje! My Friend Pedro je side-scrolling pucačina čija će glavna mehanika biti mogućnost usporavanja vremena i pucanja s obje ruke u vratolomnim pozama kojih bi se posramili i najveći akcijski junaci, a sve skupa djeluje vrlo zabavno. Trailer za igru pogledajte u nastavku:

 

I naposljetku najavljen je remaster hita iz 2004. razvojnog studija From Software imena Metal Wolf Chaos u kojoj je glavna premisa igre rješavanje državnog udara u SAD-u na način da sam predsjednik ulazi u mech i razvaljuje sve pred sobom. Trailer za igru pogledajte u nastavku: