Krajem srpnja smo saznali da bi Fallout 76 betu trebali zaigrati u listopadu i da će početi veoma polako, a ovih dana, Bethesda je podijelila malo više detalja te objavila točan datum starta i na koji način će napraviti taj lagani start.

Kao što smo i znali, vlasnici Xbox One platforme će biti prvi koji će imati priliku kročiti uništenom Zapadnom Virginijom, a nekoliko dana nakon tog će im se pridružiti vlasnici PC i PlayStation 4 platformi.

B.E.T.A. na Xboxu One počinje 23. listopada, a na ostalim platformama 30. listopada, a zanimljivo je što će igrači za vrijeme beta testa imati pristup cijeloj igri i sav napredak koji naprave za vrijeme bete, prenosi se u cijelu igru kad izađe.

Iako će igrači imati pristup cijeloj igri, funkcionalnost servera za vrijeme bete neće biti maksimalna. Naime serveri će raditi između 4 i 8 sati dnevno kako bi ekipa iz Bethesde imala uvid na raznolike statistike i greške kako bi ispravili i namjestili da sve funkcionira kako bi trebalo.

Fallout 76 dolazi na PC, PlayStation 4 i Xbox One 14. studenog, a uvodni video za igru koji počinje s onom dobrom starom rečenicom “War… War never changes” pogledajte u nastavku.