Wolfenstein II: The New Colossus, pucačina u kojoj se B.J. Blazkowicz zajedno s ostalim članovima pokreta otpora bori protiv Nacista u alternativnoj povijesti gdje su oni pokorili gotovo cijeli svijet, izašla je krajem listopada prošle godine. Osim osnovne igre, razvojni tim Machine Games pripremio je i nekoliko DLC-ova, a vlasnici Season Passa će večeras dobiti pristup posljednjem.

The Deeds of Captain Wilkins je posljednja od tri priče u The Freedom Chronicles, u kojima su igrači stavljeni u uloge drugih likova koji se bore protiv Hitlerovog režima. Kao što naziv kaže, ovog je puta protagonist Captain Wilkins i s njime ćete, uz pomoć njegovog prijatelja, otići rastaviti najubojitije oružje koje je do sada napravljeno. Radnja se odvija na Aljasci, a cilj je infiltrirati bazu u kojoj se Sun Gun nalazi.

DLC će osim u sklopu Season Passa koji se prodaje po cijeni od 24,99 eura biti moguće kupiti zasebno po cijeni od 9,99 eura. Wolfenstein II: The New Colossus možete zaigrati na PC-u putem Steama, PlayStationu 4 i Xboxu One, a tijekom 2018. godine bi trebao stići i port za Switch na kojem će raditi isti tim koji je uspješno prenio Doom na Nintendovu konzolu. Ako vam prije kupovine treba više informacija posjetite službene stranice.