Moramo ih skupiti sve!!! Ne samo što moramo nego mi to i žarko želimo! Pa stoga želimo i novu verziju opće poznatog “posterboy-a” Pikachu-a u svojoj ljetnoj izvedbi kojom Niantic označava i slavi svoj drugi rođendan. Teško je za povjerovati da je već dvije godine prošlo kako je Pokemon GO groznica zahvatila svijet, zar ne?

U periodu mjeseca srpnja, Pikachu i njegova pre-evolve forma Pichu, pojavljivat će se češće nego uobičajeno te svakako već spomenuta verzija “Ljetni Pikachu“, će biti prisutna do kraja 7. mjeseca.

Kako je srpanj pun iznenađenja, Niantic najavljuje kako će Mythical Pokemon Celebi napokon naći svoje mjesto u Pokemon GO. Kao što je bio slučaj s Mew, Celebi će biti dio posebnog “Special Research” misije, čiji je datum i dalje nepoznat. Ali dok čekamo, još jedna prilika za uhvatiti Articuno-a, i to već danas kada počinju Raid Borbe limitiranog trajanja – tri sata, stoga iskoristite priliku.

Sljedećeg dana, 8. srpnja Niantic će biti domaćin sljedećeg Pokemon GO Community Day-a, u kojemu će, ovog mjeseca, istaknuti Pokemon biti Squirtle. Tijekom navedenog eventa, treneri koji završe “Field Research” zadatke, imat će mogućnost sresti prepoznatljivu “cool verziju” Squirtle-a sa sunčanim naočalama. Neka rođendansko veselje počne!

Više o rođendanskim eventima svakako pogledajte na  Pokemon GO službenim stranicama.