Pokémon Quest nova je Pokémon igra koja je 30. svibnja izašla na Nintendo Switch, a danas je besplatno izašla i za Android i iOS uređaje!

U Pokémon Questu očekuje vas hrpa Pokémona iz famoznih Red i Blue izdanja, koji su se svi pretvorili u kockice. Simpatičnoga kockastog dizajna, Pokémon Quest odvest će vas u potragu za blagom i super itemima skrivenima posvuda po otoku Tumblecube, gdje je sve kockasto. U vašoj potrazi za blagom, pronaći ćete mnoge Pokémone i sprijateljiti se s njima, a moći ćete i skupljati sastojke i kuhati ih kako biste privukli brojne druge Pokémone.

Igra je “free to start”, što znači da je u startu besplatna, no bit će potrebno kupovati iteme pravim novcem, što je tipični format mobilnih igara. Valja također napomenuti kako je Pokémon Quest na Nintendo Switchu u samo mjesec dana ostvario ogroman uspjeh i skinut je preko 2.5 milijuna puta širom svijeta. Puno veći uspjeh očekuje se sada na mobilnim uređajima.

Stoga, ukoliko vas zanima, igru za vaš Android mobitel možete preuzeti putem Google Play Storea – ovdje, a za vaš iPhone putem iTunes App Storeaovdje.