Ekipa iz Obsidiana je objavila da Pillars of Eternity 2 ovog kolovoza dobiva svoju prvu veliku ekspanziju koja će nam biti poznatija pod nazivom “Beast of Winter.”

Best of Winter će omogućiti istraživanje najjužnijih dijelova Deadfire Archipelagoa i otoka na kojemu se nalazi kult sudnjeg dana.

Beast of Winter izlazi 2. kolovoza, a na isti datum, igrači dobivaju Update 2.0 i story DLC “The Deck of Many Things” potpuno besplatno!

Update 2.0 će popraviti mnogo bugova te balansirati igru, ali i donijeti nove izazove koji će testirati igrače posebnim i zanimljivim načinima dok će The Deck of Many Things u igru ubaciti trgovački brod koji dolazi u Deadfire te prodaje misteriozne predmete s istoka.

Druga velika ekspanzija “Seeker, Slayer, Survivor” izlazi u rujnu, a treća ekspanzija “The Forgotten Sanctum” dolazi u studenom ove godine. Sve tri ekspanzije će biti besplatne za one koji posjeduju season pass, ali će se prodavati i odvojeno.

Pillars of Eternity 2 je trenutno dostupan za PC, a kasnije ove godine izlazi na PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.