U jesenskom razdoblju 2017. godine je igrače oduševila simulacija u kojoj slažu računala. PC Building Simulator je nastao kao studentski projekt, ali kako se svidio velikom broju ljudi tvorac mu se odlučio ozbiljnije posvetiti. Early Access verzija pojavila se u ožujku prošle godine, da bi sada stigla vijest kako je rad na igri uskoro gotov.

“Nakon uspješnog razdoblja kojeg je igra provela u Early Accessu i izuzetne podrške koje nam je dala zajednica uzbuđeni smo što ćemo započeti novo poglavlje sada kada su osnovne mehanike gotove. Izlaskom iz Early Accessa se nadamo da ćemo približiti veselje slaganja računala što većem broju ljudi”, rekao je član razvojnog tima The Irregular Corporation.

PC Building Simulator omogućava igračima da slažu i održavaju računala u svojoj trgovini. Igra ima realne cijene, poznate proizvođače i mod u kojem možete složiti svoje računalo iz snova. Trenutno možete igru nabaviti po cijeni od 19,99 eura, a kada izađe iz Early Accessa 29. siječnja vjerojatno će poskupiti. Više detalja o ovoj simulaciji možete pronaći na službenim stranicama, dok se ispod teksta nalazi najnoviji trailer.