Razvojni studio Grinding Gear Games iskoristio je navalu nezadovoljstva koju je stvorila najava igre Diablo Immortal i najavio dolazak njihove igre Path of Exile, inače trenutnog najvećeg rivala Diablo franšize, na PlayStation 4.

Ova najava sjela je kao ”as na cenera” s obzirom na to da su emocije od BlizzCona još uvijek uzavrele. U nastavku možete pogledati najavni trailer za igru te vam preporučamo da pogledate komentare i sami se uvjerite u količinu nezadovoljstva kojeg se fanovi Diabla ne libe iskazati.

Path of Exile će 07. prosinca dobiti ekspanziju 3.5.0. dok će u istom mjesecu igra dobiti i svoju PlayStation 4 inačicu.

S obzirom na činjenicu da je cross-platform sad postao jedna od glavnih funkcionalnosti koju fanovi traže otkako je Sony popustio na tom polju. Ako je suditi po odgovoru na taj upit na Twitteru, vrlo je izgledno da ta funkcionalnost neće biti dostupna u skorije vrijeme i pitanje je hoće li ikad biti dostupna.

Path of Exile je već dugotrajni i iznimno popularni akcijski RPG dungeon crawler u kojem još i danas uživaju deseci tisuća igrača. Prvotno je izašla 2013. za PC, a Xbox One svoju je verziju dobio na ljeto prošle godine.