Posljednji put kad smo spominjali multiplayer pucačinu s herojima Paladins igrači nisu bili najsretniji, jer je razvojni tim Hi-Rez Studios prema njihovom mišljenju pretvorio igru u pay-to-win. Na svu sreću, odlučili su to korigirati, a sada stiže još malo dobrih vijesti. Od idućeg tjedna se igra više neće nalaziti u Early Access fazi.

Neki su igrači prozivali ovu igru free-to-play kopijom Blizzardovog hita Overwatch, no unatoč tome je okupila solidnu zajednicu igrača. Osim na Steamu, igra je dostupna za Xbox One i PlayStation 4, a na sve tri platforme je Paladins okupio više 25 milijuna igrača.

Oni koji vole čekati konačne verzije igara prije nego što uskoče u zabavu to će i dočekati početkom sljedećeg tjedna kada će izaći konačna verzija igre. Kako bi se zahvalili svim igračima koji su igrali Early Access verziju razvojni će tim svima podijeliti 200 Crystalsa, odnosno valute koju inače kupujete novcima za heroje i kozmetičke dodatke. Također, oni koji žele zaigrati igru sada do 7. svibnja imaju prilike isprobati sve heroje.

Za kraj je razvojni tim rekao da iako igra neće više biti u beta fazi, da to ne znači da neće nastaviti s radom na igri, već da samo neće mijenjati glavne sustave. Nastavit će s poliranjem, ispravljanjem bugova i dodavanjem novih sadržaja kroz zakrpe.

Ako ste zainteresirani za isprobavanje igre, detalje o svim verzijama pronaći ćete ovdje, a ako ćete ipak pričekati do izlaska iz Early Accessa, to će se dogoditi sljedećeg utorka, 8. svibnja.