Dolaskom prosinca brojne igre dobivaju i svoj zimski/božićni event, a tome ne može odoliti ni Overwatch, čiji se poznati Winter Wonderland event vraća u igru za tjedan dana!

Dosadašnja dva izdanja ovog simpatičnog božićnog eventa u Overwatch su sa sobom donosila posebne modove igranja, kao što su Mei’s Snowball Offensive, ali i prošlogodišnji Yeti Hunter, u kojemu je četiri igrača preuzimalo ulogu Mei u lovu na jednog Winstona u skinu jetija.

Hoće li ovim modovima u novom izdanju Overwatch Winter Wonderland eventa biti dodani još neki novi, zasada nije poznato, dok čekamo da se iz Blizzarda detaljnije oglase o samome eventu.

U trenutku pisanja ovoga teksta postoji samo kratki video teaser bez zvuka, objavljen putem službenih Overwatch društvenih mreža:

Teaser jasno daje do znanja da event kreće već od idućega utorka 11. prosinca i traje sve do 2. siječnja 2019., što znači da ćemo imati više nego dovoljno vremena da se pošteno izigramo sa svim zimskim modovima i uživamo na mapama koje će sigurno i ove godine biti vizualno tematski preuređene da bi odgovarale duhu Božića.

Ako je suditi po samome video teaseru, ove godine mapa Blizzard World definitivno dobiva posebno vizualno božićno preuređenje, a sigurni smo da će u eventu biti i preko nekoliko novih božićnih skinova, sprejeva i ostalih kozmetičkih dodataka.