Overwatch kao da iskače iz paštete, a nakon što je nedavno najavljen povratak Summer Games eventa, Blizzard je svojim vjernim fanovima spremio nove iznenađenje uvođenjem Deatchmatch moda i nove mape.

Deathmatch je free-for-all mod za osam (8) igrača u kojem prvi igrač koji 20 bodova pobjeđuje. Jedno ubistvo nosi jedan bod, a protivnici gube bod ako umru na neki od način koji nije uzrokovan neprijateljskom vatrom poput padanja niz litice.

Team Deathmatch igra se 4 vs 4, a pobjeđuje tim koji prvi uspije skupiti 30 bodova. Jednako kao i u Deathmatchu, ako padnete niz liticu ili u bunar gubite bod. Kada se igrača vrati iz mrtvih, protivnički tim će izgubiti bod.

Osim navedena dva moda koji dolaze u Arcade, Overwatch igrače očekuju i nova mapa imena Château Guillard (čitaj Šato Giljard) smještena blizu Annecyja u jugoistočnoj Francuskoj. Mapa je zanimljiva jer je taj dvorac u vlasništu Widowmaker.

Ukoliko ste PC igrač Overwatcha, novu nadogradnju možete testirati na PTR-u. U nastavku pogledajte video s više detalja o novoj nadogradnji.