Nakon jučerašnjog “curenja” sad je službeno – Overwatch Anniversary 2018. počinje 22. svibnja. Pokraj novih i starih Anniversary skinova, sprejeva i ostalih Overwatch stvari koje možete osvojiti u Loot Boxovima ili kupiti “novcem” koji dobijete od duplikata, novi event će donjeti mnogo noviteta.

Event u igru donosi 50 novih kozmetičkih predmeta. 11 od tih predmeta će biti skinoviJedini novi skin za koji znamo je Pirate Junkrat koji možete vidjeti u “traileru” ovdje.

Pokraj novih kozmetičkih predmeta, event će vratiti sve kozmetičke predmete iz prošlog Anniversary eventa, ali i iz svih ostalih eventa! Ako ste propustili skin za Mccreea koji je izašao za vrijeme Halloween Terror eventa? Ne brinite, možete ga otključati 22. svibnja.

Nakon povratka SVIH kozmetičkih predmeta iz SVIH in-game događaja, u igru dolazi nova Deathmatch mapa, Petra. Nova mapa će biti ekskluzivna za mod, a njom dolazi i Competitive Deathmatch mode koji će imati svoju top listu, klasične Overwatch rankove, a igranjem možete zaraditi i competitive pointse koji će vam omogućiti kupovanje zlatnog oružja!

I kao šećer na kraju, svi koji nemaju Overwatch u svojoj kolekciji igara mogu vidjeti je li igra vrijedna njihovog novca od 25. do 28. svibnja! Igra će biti besplatna za isprobati na PC, Xbox One i PlayStation 4 platformama (PlayStation 4 vas neće tražiti posjedovanje PlayStation Plus pretplate za uživanje u besplatnom vikendu).