Ako smatrate da ste najpametnija osoba ikad kad su videoigre u pitanju onda vam iskreno preporučamo da ove nedjelje posjetite prvi KOZa: gaming edition. Ukoliko vas uzbuđuje intelektualana nadmoć nad drugim pripadnicima ljudske rase, možete kronološki pobrojati sve Assassin’s Creedove i imenovati sve NPC-ove u Durotanu te znate koju je ocjenu Starcraft dobio u Hakeru, onda svoje znanje pokažite ove nedjelje u zagrebačkom Metropolis klubu (Avenija Dubrovnik 10). 

KOZa: gaming edition počinje u nedjelju, 13. svibnja, u 19:15, a ekipa iz KOZa-e ovaj kviz organizira s ekipom iz Good Gamea (s kojima ćemo se družiti idući vikend u prostoru Jadran filma na Good Game Zagreb 2018.) i pod generalnim pokroviteljstvom Staropramena.

Svaka ekipa na kvizu može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po osobi. U pauzama za vrijeme kviza održat će se i bogata lutrija, kako bi što više natjecateljica i natjecatelja kući pošlo s nagradama. Za prijave na prvi KOZa: gaming edition kliknite ovdje.