Prije dva mjeseca je EA proširio svoju Origin Access ponudu s devet igara, a sada su to opet odlučili napraviti, samo s jednom igrom manje. Svi igrači koji tom izdavaču plaćaju mjesečnu pretplatu za razne pogodnosti sada mogu u cijelosti zaigrati novih osam igara.

Evo što je EA sve dodao: spoj menadžerske igre i simulacije Cities: Skylines, hack and slash akcijski platformer Darksiders: Warmastered Edition, špijunsku igru Orwell: Ignorance is Strength, platformer sa zagonetkama RiME, akcijsku igru s nordijskom mitologijom Jotun, side-scrolling akcijsku igru Ghost 1.0, spoj avanture i RPG-a Crashlands te simulator Mad Games Tycoon.

Time je količina igara koja se nalazi u takozvanom trezoru premašila brojku od 110, što je za 3,99 eura mjesečno sasvim pristojna ponuda, pogotovo ako se uzme u obzir da dok god ste pretplaćeni možete igrati sve ove igre u cijelosti. Uz to, EA još nudi Play First demo verzije i popust na sve što kupujete u Origin trgovini, pa ako ste zainteresirani, cijelu ponudu i detalje o Origin Access pretplati možete pogledati ovdje.