Pred sam kraj kolovoza Capcom je razveselio ljubitelje serijala Onimusha, jer je putem službenog PlayStationovog bloga najavljen Onimusha: Warlords Remastered. Radi se o novoj verziji akcijske igre iz 2001. godine koja će, kao i brojne druge igre u posljednjih nekoliko godina, biti prilagođene modernim sustavima i najnovijoj generaciji konzola.

U prvoj objavi dobili smo najavni trailer, cijenu po kojoj će se igra prodavati, kao i datum izlaska, a sada nam je Capcom pripremio novi trailer u kojem su se usmjerili na borbu. Onima koji su igrali original, sve prikazano će sigurno izgledati veoma poznato, budući da ovo neće biti punokrvni remaster, već uljepšavanje postojeće igre.

Onimusha Warlords: Remastered je u izradi za PC, Switch, PlayStation 4 i Xbox One, a ako ne dođe do promjena, izaći 15. siječnja iduće godine. Nekoliko dana nakon toga stiže i Resident Evil 2 Remaster, a budući da je siječanj inače slabiji po pitanju izlazaka igara, igranje klasika zvuči veoma dobro. Do tada možete posjetiti službene stranice i bolje se upoznati sa svijetom igre.