Prvi paket dodatnih sadržaja u Ubisoftov Watch_Dogs 2 trebao je stići već idućeg tjedna, no Ubisoft je potvrdio da će biti odgođen do kasnijeg datuma ovog mjeseca. Razvojni je tim objasnio kako je DLC morao odgoditi budući da je previše vremena potrošio na krpanje i poliranje igre nakon izlaska.

Watch_Dogs 2 posljednju je zakrpu dobio krajem mjeseca studenog, a ista je ispravila niz problema, od kojih je najviše bilo povezano s multiplayerom. Iz Ubisofta vjeruju kako je potreba za ovom zakrpom bila veća nego potreba za dodatnim sadržajima te sukladno tome smatra kako s postavljanjem prioriteta nije pogriješio.

„Posljednja zakrpa bila je važan korak u stabiliziranju multiplayer iskustva i svih online mogućnosti.“ – stoji na službenom blogu. „Budući da su ove zakrpe zahtijevale dodatne razvojne resurse odlučili smo prilagoditi raspored izdavanja novog sadržaja.“

Prvi DLC će tako umjesto 13. prosinca biti objavljen 22. prosinca. Paket će stići pod nazivom T-Bone Bundle i donijet će nove estetske dodatke i vozila, novu težinu za kooperativni mod te nove neprijatelje s naprednim oružjem. Više informacija možete potražiti na službenom blogu.