Govoreći u intervjuu s predstavnicima medija na konferenciji Morgan Stanley Technology, Media & Telecom, Electronic Artsov Blake Jorgensen nakratko se osvrnuo na DICE-ovu nadolazeću svemirsku pucačinu Star Wars: Battlefront 2, ali i još poneku igru na kojoj Electronic Artsovi timovi trenutno rade.

Jorgensen je naglasio kako će Battlefront 2 biti znatno veći od originala iz 2015. godine. Prema njegovim riječima igra će predstaviti mnogo novih likova iz novih filmova. O konkretnim  likovima nije bilo govora, pa će fanovi franšize zasad morati nagađati i iščekivati nove informacije koje bi trebale biti objavljene „uskoro“.

„Svijet Star Warsa vrlo je pogodan za video igre zbog toga što je vrlo velik i opširan.“ – rekao je Jorgensen zaključivši intervju.

Podsjetimo, prvi Star Wars: Battlefront na tržište je stigao krajem 2015. godine i predstavlja trži igru istoimenog serijala, iako je s prve dvije povezan minimalno. Kritičari i igrači igru su mahom hvalili zbog zabavnog gameplaya i vizualne prezentacije, no kritizirali su manjak sadržaja u multiplayeru i potpuni izostanak singleplayer kampanje.