Ubisoft je danas objavio kako je treći DLC za akcijsku igru s hakiranjem, Watch_Dogs 2, od danas ekskluzivno dostupan za PlayStation 4. No Compromise je njegovo ime, uključen je u Season Pass, a za druge dvije platforme na kojima je igra dostupna – PC i Xbox One – izaći će za mjesec dana, odnosno 18. svibnja.

Ovaj DLC uključuje solidnu količinu novog sadržaja među kojima je Moscow Gambit koji uključuje priču od više misija u kojima surađuju Marcus i Sitara. Osim toga, ubačen je novi vremenski ograničeni, trkaći izazov koji obuhvaća šest utrka i ima ljestvice ako se želite natjecati s drugim igračima. Za kraj, Ubisoft je spomenuo dva nova oružja, nova vozila i odjeća koja Marcusu omogućuju da izgleda kao policajac, vatrogasac ili bolničar, ali naravno na DedSec način.

Iako je ovaj DLC izašao trenutno samo za PS4, Watch_Dogs 2 je na svim platformama dobio veliku travanjsku besplatnu nadogradnju koja je dodala pregršt novog sadržaja, a što je točno ubačeno i promijenjeno možete pročitati ovdje. Ispod teksta se nalazi trailer kojeg je Ubisoft za DLC objavio, a sve drugo potražite na službenim stranicama.