Ekipa Blueholea, tvorci globalnog fenomena zvanog PUBG-a (u koji je nedavno uveden revolucionaran koncept vaultanja),  otkrila je svoju novu igru: radi se o MMORPG-u AIR, odnosno Ascent: Infinite Realm, koji će spojiti steampunk i high fantasy te uključuje Realm vs Realm PvP borbu.

Za izdavanje igre pobrinut će se Kakao Games, izdavač jednog od vizualno najljepših MMO-ova Black Desert Online. Već sada je najavljena zatvorena beta koja bi se trebala održati negdje u prvoj polovici iduće godine.

AIR se od ostalih MMO-ova razlikuje jer mountovi i vozila imaju bitniju svrhu od samog prijevoza – igračima će itekako koristiti u spektakularnim borbama. U RvR borbama igrači će sudjelovati u napadačkim i obrambenim naporima koristeći svu silu fantastičnih letećih vozila. Ukoliko vam je zemljana podloga primamljivija očekuju vas mechovi te protu-avionska artiljerija.

Uz sve gore navedeno, Bluehole obećava duboki “customisation”, a igrači će moći sređivati svoju airshipove, pet različitih klasa te čak stvarati vlastite questove.

U nastavku bacite oko ili parobrod na trailer povodom najave.