Nedavno smo pisali o strategiji koja se bavi Vikinzima, nalazi u Early Accessu i zove Northgard. Razvojni tim Shiro Games je krajem veljače objavio datum izlaska verzije 1.0, a kao što su bili obećali, igra je sada dobila svoju konačnu verziju.

To znači da igrači sada mogu zaigrati kampanju Rig’s Saga koja je podijeljena u 11 poglavlja, birati između sedam novih okruženja za solo i multiplayer modove, uživati u promijenjenom borbenom sustavu, skupljati nove achievemente i proučiti sve nove promjene koje je tim implementirao. Cijeli je popis podugačak, a možete ga proučiti ovdje.

Uz novu verziju za Northgard stigla je i nova cijena, pa će se tako igra do 14. ožujka prodavati po promotivnoj cijeni od 20,99 eura, nakon čega će narasti na 27,99 eura. Igra je dostupna isključivo za PC, a otkad se pojavila u Early Accessu krajem veljače prošle godine prodala se u više od 600 tisuća primjeraka.

Ako želite vidjeti kako ova strategija izgleda u pokretu bacite oko na trailer ispod teksta, dok ćete sve druge informacije pronaći ili na Steamu ili na službenim stranicama.