Ekipa iz Hello Gamesa na ovogodišnjem je Paris Games Weeku potvrdila da ćemo njihovu istraživačku avanturu No Man’s Sky moći zaigrati u lipnju iduće godine. Okvirni datum izlaska stiže dan nakon što su se internetom proširile glasine da će Hello Games igru na tržište izbaciti upravo danas, kako bi šokirao igrače i izazvao valove oduševljenja, il’ tako nečeg.

Razvojni je tim bio toliko dobar da nas počasti i novim trailerom kojeg možete pogledati nešto niže. U dvije minute dugom videu vidjet ćete nešto novog sadržaja, ali i mnogo već viđenih scena koje su još impresivnije uz grubi glas naratora. Da ne duljimo, pogledajte.

Sumnjamo da se s igrom dosad niste susreli, no ako ste doista nedavno ispuzali ispod kamena reći ćemo da je No Man’s Sky istraživačka avantura u kojoj ćemo lutati gotovo neograničeno velikim svemirom i otkrivati, analizirati i prisvajati proceduralno generirane planete. Hello Games je obećao da će nam ponuditi otvoreni svijet u kojem možemo raditi što nas je volja.

Igra će paralelno stići na PC i PlayStation 4, a kako se radi o privremenoj konzolaškoj PS4 ekskluzivi, na Microsoftov Xbox One sletjet će s nekoliko mjeseci zakašnjenja.